Restaurace Pasta Fresca oběd servírovaný do 15 minut od pondělí do pátku | Barové Noviny
HOME AKTUÁLNĚ ZE SVĚTA REPORTÁŽE OSOBNOSTI ROZHOVORY PROFILY REGIONY Jihočeský kraj Jihomoravský kraj Karlovarský kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Liberecký kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Pardubický kraj Plzeňský kraj Středočeský kraj Ústecký kraj Zlínský kraj GOURMET SOUTĚŽ MĚSÍCE E-SHOP
(Praha) – Italská restaurace Pasta Fresca v Celetné ulici v centru Prahy představuje hostům novou nabídku dnešní rychlé jídlo rozšířenou nabídku poledních jídel za příznivé ceny, které jsou na stůl servírovány do patnácti minut. Namísto původních dvou jídel ji tvoří tři hlavní chody obvykle dva druhy domácích, ručně válených těstovin v tradičních i méně obvyklých kombinacích, z toho vždy jedno jídlo je vegetariánské.
Denní nabídku tvoří navíc ještě tip šéfkuchaře locking display case , jehož příprava zabere delší čas. Menu se mění každý den s ohledem locking display case na sezonu a aktuálně dostupné suroviny. Jednotlivé chody je možné kombinovat. Dnešní rychlé jídlo v Pasta Fresca je stvořeno locking display case pro ty, co nemají příliš mnoho času, a přesto nechtějí rezignovat na kvalitní oběd v příjemném prostředí. Tomu je přizpůsobena nejen rychlost obsluhy, ale také neformální atmosféra restaurace.
Osvědčené regionální receptury, prvotřídní čerstvé suroviny, poctivá příprava a láska k jídlu. V Pasta Fresca znají tajemství italské kuchyně. Tým kuchařů vede Tomáš Mykytyn, který v restauraci pracuje od jejího otevření před patnácti locking display case lety. Jídelní lístek je postaven na čerstvých domácích, ručně vyráběných těstovinách. Těstoviny připravují dvě zkušené kuchařky, které se celý den věnují pouze jejich výrobě, a to přímo v restauraci. Čerstvě uválené farfalle, rigatoni, spaghetti, spaghetti alla chittara, tagliatelle či tagliolini se dají koupit i domů. K nejoblíbenějším chodům v sezónním locking display case menu spolu s tradičními těstovinami patří aktuálně například risotto se smrži, vínem Sherry a parmazánem. Stálicí je pravé tiramisu, vanilková zmrzlina s pistáciemi a mléčnou čokoládou. locking display case Šéfkuchař Tomáš Mykytyn pravidelně jezdí za inspirací a zkušenostmi do Itálie, takže Pasta Fresca bývá často první pražskou restaurací, kde je možné ochutnat aktuální novinky z této vyhlášené středomořské kuchyně.
Pasta Fresca v Celetné patří mezi nejstarší restaurace ve skupině Ambiente. Interiér gotického sklepení, elegantní locking display case světlé dřevo a dekorace typické pro italskou restauraci dodávají příjemnou, živou atmosféru italské trattorie. Než jsou hosté usazeni ke stolům, mohou se zastavit u výrobny těstovin a podívat se pod ruce zkušených kuchařek. Nebo si vybrat v akváriu čerstvé humry a ve vitríně chlazené ryby, které jsou ten den k dispozici. Při posezení se mohou těšit z nabídky sýrů a salámů různých italských regionů, které personál před jejich očima čerstvě nakrájí na perkelu z roku 1938. Restaurace má k dispozici oddělenou samostatnou vinotéku, která je zaplněna téměř 5000 převážně italskými víny. Prostor vinotéky s kapacitou 10 míst je ideální pro uzavřené společnosti. Nabízí možnosti degustací vín s vybranými pokrmy. S výběrem vín v restauraci locking display case pomůže sommeliér, který doporučí vhodnou kombinaci jídla a vína, tak aby byly v dokonalém souladu.
Skupinu restaurací Ambiente tvoří dvě restaurace Brasileiro – U Radnice (U Radnice 8/13) a ve Slovanském domě (Na Příkopě 22, Praha 1), dále Lokál (Dlouhá 33, Praha 1), Lokál U Bílé kuželky locking display case (Míšeňská 12, Praha 1), Čestr (Legerova 75/57, Praha 1), Pasta Fresca (Celetná 11, Praha 1), Pizza Nuova (Revoluční 1/655, Praha 1), Pastacaffé locking display case (Vodičkova 8 a Vězeňská 1, Praha 1), Café Savoy (Vítězná locking display case 5, Praha 5), ale také newyorská Hospoda (321 East 73rd Street, New York City). Brzy bude otevřen Lokál U Zavadilů v pražských Kunraticích. Ambiente rovněž provozuje restauraci La Degustation Bohême Bourgeoise oceněnou michelinskou hvězdičkou.
Mohlo by vás také zajímat Savoy Classico nebo Progresso? Nový Lokál se objevil Nad Stromovkou Brasileiro U Radnice locking display case slaví 10 let HOT & COOL v restauraci CottoCrudo CottoCrudo restaurace, bar & lounge
Zobrazit aktuální mapu Reklama
NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY Sommelierem locking display case roku 2013 je Jakub Přibyl Jak slaví Vánoce Irové? S rezervacemi jsou často problémy, říkají čeští hosté Quesadillu Michaela Jacksona či burger BB Kinga prostě musíte ochutnat Antoine Philippe nabízí delikatesy locking display case z Francie v nové prodejně v centru Chodov Vánoční locking display case unikát – locking display case piva s vůní máslových sušenek nebo kandovaného ovoce Zemřel Antonín Truhlář, legenda barové scény Vařte chutně a levně podle Jamieho Olivera locking display case Wine Spectator zveřejnil seznam Top 100 vín roku 2013 Veuve Clicquot Rosé Couture vytříbený haute couture doplněk pro každou oslavu
VAŠE NEJNOVĚJŠÍ KOMENTÁŘE Katka u Olivový olej a letní grilování Pavel u Nová restaurace Riccarda Lucqueho v Brně adam u Více než polovině Čechů vadí v restauracích hlavně arogance personálu, nebojí se ale ozvat Ewridika Píčmanovská u Oslovit mladé lidi je nesmír
HOME AKTUÁLNĚ ZE SVĚTA REPORTÁŽE OSOBNOSTI ROZHOVORY PROFILY REGIONY Jihočeský kraj Jihomoravský kraj Karlovarský kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Liberecký kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Pardubický kraj Plzeňský kraj Středočeský kraj Ústecký kraj Zlínský kraj GOURMET SOUTĚŽ MĚSÍCE E-SHOP
(Praha) – Italská restaurace Pasta Fresca v Celetné ulici v centru Prahy představuje hostům novou nabídku dnešní rychlé jídlo rozšířenou nabídku poledních jídel za příznivé ceny, které jsou na stůl servírovány do patnácti minut. Namísto původních dvou jídel ji tvoří tři hlavní chody obvykle dva druhy domácích, ručně válených těstovin v tradičních i méně obvyklých kombinacích, z toho vždy jedno jídlo je vegetariánské.
Denní nabídku tvoří navíc ještě tip šéfkuchaře locking display case , jehož příprava zabere delší čas. Menu se mění každý den s ohledem locking display case na sezonu a aktuálně dostupné suroviny. Jednotlivé chody je možné kombinovat. Dnešní rychlé jídlo v Pasta Fresca je stvořeno locking display case pro ty, co nemají příliš mnoho času, a přesto nechtějí rezignovat na kvalitní oběd v příjemném prostředí. Tomu je přizpůsobena nejen rychlost obsluhy, ale také neformální atmosféra restaurace.
Osvědčené regionální receptury, prvotřídní čerstvé suroviny, poctivá příprava a láska k jídlu. V Pasta Fresca znají tajemství italské kuchyně. Tým kuchařů vede Tomáš Mykytyn, který v restauraci pracuje od jejího otevření před patnácti locking display case lety. Jídelní lístek je postaven na čerstvých domácích, ručně vyráběných těstovinách. Těstoviny připravují dvě zkušené kuchařky, které se celý den věnují pouze jejich výrobě, a to přímo v restauraci. Čerstvě uválené farfalle, rigatoni, spaghetti, spaghetti alla chittara, tagliatelle či tagliolini se dají koupit i domů. K nejoblíbenějším chodům v sezónním locking display case menu spolu s tradičními těstovinami patří aktuálně například risotto se smrži, vínem Sherry a parmazánem. Stálicí je pravé tiramisu, vanilková zmrzlina s pistáciemi a mléčnou čokoládou. locking display case Šéfkuchař Tomáš Mykytyn pravidelně jezdí za inspirací a zkušenostmi do Itálie, takže Pasta Fresca bývá často první pražskou restaurací, kde je možné ochutnat aktuální novinky z této vyhlášené středomořské kuchyně.
Pasta Fresca v Celetné patří mezi nejstarší restaurace ve skupině Ambiente. Interiér gotického sklepení, elegantní locking display case světlé dřevo a dekorace typické pro italskou restauraci dodávají příjemnou, živou atmosféru italské trattorie. Než jsou hosté usazeni ke stolům, mohou se zastavit u výrobny těstovin a podívat se pod ruce zkušených kuchařek. Nebo si vybrat v akváriu čerstvé humry a ve vitríně chlazené ryby, které jsou ten den k dispozici. Při posezení se mohou těšit z nabídky sýrů a salámů různých italských regionů, které personál před jejich očima čerstvě nakrájí na perkelu z roku 1938. Restaurace má k dispozici oddělenou samostatnou vinotéku, která je zaplněna téměř 5000 převážně italskými víny. Prostor vinotéky s kapacitou 10 míst je ideální pro uzavřené společnosti. Nabízí možnosti degustací vín s vybranými pokrmy. S výběrem vín v restauraci locking display case pomůže sommeliér, který doporučí vhodnou kombinaci jídla a vína, tak aby byly v dokonalém souladu.
Skupinu restaurací Ambiente tvoří dvě restaurace Brasileiro – U Radnice (U Radnice 8/13) a ve Slovanském domě (Na Příkopě 22, Praha 1), dále Lokál (Dlouhá 33, Praha 1), Lokál U Bílé kuželky locking display case (Míšeňská 12, Praha 1), Čestr (Legerova 75/57, Praha 1), Pasta Fresca (Celetná 11, Praha 1), Pizza Nuova (Revoluční 1/655, Praha 1), Pastacaffé locking display case (Vodičkova 8 a Vězeňská 1, Praha 1), Café Savoy (Vítězná locking display case 5, Praha 5), ale také newyorská Hospoda (321 East 73rd Street, New York City). Brzy bude otevřen Lokál U Zavadilů v pražských Kunraticích. Ambiente rovněž provozuje restauraci La Degustation Bohême Bourgeoise oceněnou michelinskou hvězdičkou.
Mohlo by vás také zajímat Savoy Classico nebo Progresso? Nový Lokál se objevil Nad Stromovkou Brasileiro U Radnice locking display case slaví 10 let HOT & COOL v restauraci CottoCrudo CottoCrudo restaurace, bar & lounge
Zobrazit aktuální mapu Reklama
NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY Sommelierem locking display case roku 2013 je Jakub Přibyl Jak slaví Vánoce Irové? S rezervacemi jsou často problémy, říkají čeští hosté Quesadillu Michaela Jacksona či burger BB Kinga prostě musíte ochutnat Antoine Philippe nabízí delikatesy locking display case z Francie v nové prodejně v centru Chodov Vánoční locking display case unikát – locking display case piva s vůní máslových sušenek nebo kandovaného ovoce Zemřel Antonín Truhlář, legenda barové scény Vařte chutně a levně podle Jamieho Olivera locking display case Wine Spectator zveřejnil seznam Top 100 vín roku 2013 Veuve Clicquot Rosé Couture vytříbený haute couture doplněk pro každou oslavu
VAŠE NEJNOVĚJŠÍ KOMENTÁŘE Katka u Olivový olej a letní grilování Pavel u Nová restaurace Riccarda Lucqueho v Brně adam u Více než polovině Čechů vadí v restauracích hlavně arogance personálu, nebojí se ale ozvat Ewridika Píčmanovská u Oslovit mladé lidi je nesmír
No comments:
Post a Comment